Open

!! OBAVEZNO NARUČIVANJE ZA BRZI SARS-COV-2 ANTIGEN I PCR TEST !! 01/2442-015

!! Naručivanje za ostale pretrage nije potrebno !!

08.04.2019. / Iz Synlaba
7.4. Svjetski dan zdravlja

Još od 1950. godine se 7. travnja obilježava kao Svjetski dan zdravlja, pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije. Svake godine se bira određena tema vezana uz zdravlje te se organiziraju različite aktivnosti pod odabranim sloganom, a sve s ciljem povećanja svijesti javnosti o zdravstvenim temama i područjima od prioritetne važnosti.

Kao glavni cilj Svjetske zdravstvene organizacije, univerzalna zdravstvena zaštita je odabrana za temu ovogodišnjeg Svjetskog dana zdravlja, uz slogan: „Zdravlje za sve: svatko, svugdje.“ Zdravlje je jedno od osnovnih ljudskih prava, a univerzalni pristup zdravstvenoj skrbi je misao vodilja Svjetske zdravstvene organizacije od samog početka njezinog djelovanja.

Unatoč napretku ostvarenom u mnogim zemljama svijeta, još uvijek milijuni ljudi nemaju pristup adekvatnoj zdravstvenoj skrbi. Glavni uzrok tome je nedostatak financijskih sredstava. S uvjerenjem kako je univerzalna zdravstvena skrb moguća i ostvariva, Svjetska zdravstvena organizacija poziva na djelovanje sve pojedince, zajednice, zdravstvene djelatnike i političke zastupnike da zajedničkim snagama dođu korak bliže ovom cilju. Tako se ove godine u fokus stavlja jednakost i solidarnost, uz podizanje nivoa zdravstvene zaštite za svakoga i svugdje. Nitko ne smije biti izostavljen, a svi zajedno možemo pridonijeti tome da ovaj cilj postane stvarnost.

Poliklinika Synlab se pridružuje ovom zajedničkom cilju i obilježavanju Svjetskog dana zdravlja te vam tim povodom nudi 10% popusta na pojedinačne biokemijske i mikrobiološke pretrage (osim za sistematske pakete pretraga). Popust možete ostvariti u tjednu od 08.04. – 13.04., tako da prilikom naručivanja pretraga djelatniku kažete ključnu riječ “Svjetski dan zdravlja”.

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook
Instagram