MENU

VAŽNA OBAVIJEST !

PRESELILI SMO U KRALJEVIĆEVU 24,

TE NA BUKOVČEVOM TRGU VIŠE NE PRIMAMO PACIJENTE.

Akreditirani laboratorij

U laboratorijskoj struci kvaliteta, pouzdanost i točnost su uvijeti bez kojih se ne može. Stoga su gotovo svi laboratoriji unutar Synlaba akreditirani prema ISO normi 15189.

Synlab Hrvatska-poliklinika je u srpnju 2010. godine, na lokaciji Bukovčev trg 4 u Zagrebu, nakon opsežnih priprema dobila akreditaciju prema HRN EN ISO 15189 za medicinsko-biokemijski laboratorij.

To je prva akreditacija dodijeljena jednom privatnom biokemijskom laboratoriju u Hrvatskoj, koji je zadovoljio kriterije te zahtjevne norme. Na taj način stali smo uz bok velikim, akreditiranim, bolničkim biokemijskim laboratorijima u Zagrebu te brojnim biokemijskim laboratorijima diljem Europe.

Izvrsnost naših usluga potvrđena je provođenjem svakodnevne kontrole kvalitete rada kao i sudjelovanjem u zakonski obveznoj vanjskoj kontroli kvalitete u Hrvatskoj, putem Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM).

Synlab Hrvatska – poliklinika sudjeluje i u međunarodnoj kontroli kvalitete, Instand. Sudjelovanje u svim programima kontrole kvalitete potvrđeno je certifikatima.

Popis akredititranih pretraga niže je naveden:

Hematološke analize
Biokemijske analize
Imunokemijske analize
Urinske analize

 

Kućne posjete

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći u laboratorij, mi ćemo doći k Vama.

Radi dogovora oko termina kućne posjete potrebno je nazvati najkasnije dan ranije jer je broj posjeta ograničen.

Kućne posjete radimo na području Grada Zagreba i Velike Gorice.

Od subote 02.02.2019. prijem subotom je do 10.00 sati kako bismo što kvalitetnije i na vrijeme obradili uzorke i izdali nalaze.
Subotom se rade osnovne pretrage iz biokemije, hematologije, koagulacije, urini, betaHCG, a nalazi drugih hormona i tumorskih biljega biti će gotovi u ponedjeljak poslije 12.00 sati.

Suradne ustanove

SYNLAB HRVATSKA – poliklinika (biokemijski i mikrobiološki laboratorij) surađuje s nekoliko suradnih laboratorija kako bi mogli udovoljiti Vašim potrebama i željama. Obzirom da nam je kvaliteta prioritetan zahtjev, većina suradnih laboratorija je akreditirana prema EN ISO 15189.

1. KB “Merkur”: Zavod za kliničku kemiju i laboratorijsku medicinu; Zavod za citologiju i citogenetiku

2. KBC Zagreb: Zavod za patologiju i citologiju

3. Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu

4. Genos d.o.o. za vještačenje i analize

5. Klinika za infektivne bolesti “Fran Mihaljević”

Ugovorne osiguravajuće kuće

Synlab Hrvatska – poliklinika je ugovorna zdravstvena ustanova s osiguravajućim kućama:

Ukoliko imate ugovorenu policu zdravstvenog osiguranja s nekom od ovih kuća, možete obaviti laboratorijske pretrage kod nas. Potrebno je dan ranije kontaktirati osiguravajuću kuću i zatražiti dostavu uputnice s potrebnim pretragama u laboratorij Synlab Hrvatska.

Klub kartica zdravlja

SYNLAB OBAVIJEST

VAŽNA OBAVIJEST !

PRESELILI SMO U KRALJEVIĆEVU 24,

TE NA BUKOVČEVOM TRGU VIŠE NE PRIMAMO PACIJENTE.

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook