Akreditirani laboratorij

U laboratorijskoj struci kvaliteta, pouzdanost i točnost su uvijeti bez kojih se ne može. Stoga su gotovo svi laboratoriji unutar Synlaba akreditirani prema ISO normi 15189.

Synlab Hrvatska-poliklinika je u srpnju 2010. godine, na lokaciji Bukovčev trg 4 u Zagrebu, nakon opsežnih priprema dobila akreditaciju prema HRN EN ISO 15189 za medicinsko-biokemijski laboratorij.

To je prva akreditacija dodijeljena jednom privatnom biokemijskom laboratoriju u Hrvatskoj, koji je zadovoljio kriterije te zahtjevne norme. Na taj način stali smo uz bok velikim, akreditiranim, bolničkim biokemijskim laboratorijima u Zagrebu te brojnim biokemijskim laboratorijima diljem Europe.

Izvrsnost naših usluga potvrđena je provođenjem svakodnevne kontrole kvalitete rada kao i sudjelovanjem u zakonski obveznoj vanjskoj kontroli kvalitete u Hrvatskoj, putem Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM).

Synlab Hrvatska – poliklinika sudjeluje i u međunarodnoj kontroli kvalitete, Instand. Sudjelovanje u svim programima kontrole kvalitete potvrđeno je certifikatima.

Popis akredititranih pretraga niže je naveden:

Hematološke analize
Biokemijske analize
Imunokemijske analize
Urinske analize

 

Kućne posjete

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći u laboratorij, mi ćemo doći k Vama. Potrebno je nazvati dan ranije i dogovoriti dolazak na telefon: 01 2442 015.

Suradne ustanove

SYNLAB HRVATSKA – poliklinika (biokemijski i mikrobiološki laboratorij) surađuje s nekoliko suradnih laboratorija kako bi mogli udovoljiti Vašim potrebama i željama. Obzirom da nam je kvaliteta prioritetan zahtjev, većina suradnih laboratorija je akreditirana prema EN ISO 15189.

1. Synlab Laboratory; MVZ Labor Leinfelden

2. KB “Merkur”: Zavod za kliničku kemiju i laboratorijsku medicinu; Zavod za citologiju i citogenetiku

3. KBC Zagreb: Zavod za patologiju i citologiju

4. KBC “Sestre milosrdnice”: Klinički zavod za kemiju

5. Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu

6. Poliklinika “Virogena Plus”

7. Genos d.o.o. za vještačenje i analize

8. Klinika za infektivne bolesti “Fran Mihaljević”

9. Synlab Budapest Diagnostic Center; GenoID Molecular Diagnostic Laboratory, Hungary

Ugovorne osiguravajuće kuće

Synlab Hrvatska – poliklinika je ugovorna zdravstvena ustanova s osiguravajućim kućama:

Ukoliko imate ugovorenu policu zdravstvenog osiguranja s nekom od ovih kuća, možete obaviti laboratorijske pretrage kod nas. Potrebno je dan ranije kontaktirati osiguravajuću kuću i zatražiti dostavu uputnice s potrebnim pretragama u laboratorij Synlab Hrvatska.

Klub kartica zdravlja

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook