-->

neoBona

neoBona je jednostavan i pouzdan prenatalni genetski test. Sa stopom otkrivanja višom od 99% za Downov, Edwardov i Patau sindrom, daje točne i pouzdane rezultate.

Siguran način za otkrivanje genetskih poremećaja

neoBona zahtijeva samo jedan uzorak krvi od majke, što je čini sigurnom, jednostavnom i pouzdanom opcijom probira. Može otkriti kromosomske abnormalnosti kao što su Downov sindrom, Edwardov sindrom i Patauov sindrom s više od 99% sigurnosti.

neoBona je genetski test probira koji može propisati samo vaš liječnik

Razgovarajte s liječnikom o neoBoni

Sigurna i prikladna za sve trudnoće

neoBona je neinvazivni prenatalni test što znači da je dovoljan samo jedan uzorak krvi majke kako bi se otkrili mogući genetski poremećaji. Za razliku od drugih prenatalnih testova, neoBona je potpuno neinvazivna i ne predstavlja rizik za majku i fetus.

Pogodan je za sve vrste trudnoća, uključujući IVF, donaciju i fetuse koji nestaju ili se ne razvijaju, a može se provoditi od 10. tjedna trudnoće nadalje.

Najnapredniji neinvazivni prenatalni test

neoBona razvijen je s tvrtkom Illumina, svjetskim liderom u sekvenciranju DNK.

Integriranjem najsuvremenije tehnologije i stručnosti svjetske klase, neoBona je u mogućnosti točno otkriti najčešće kromosomske abnormalnosti u trudnoći s točnošću većom od 99%, neoBona ih može otkriti proučavanjem fetalne DNK prisutne u majčinoj krvi.

Uz podršku SYNLAB-ovog  tima medicinskih stručnjaka i stručnjaka za genetiku, neoBona je najbolja opcija za pouzdane rezultate i rano otkrivanje.

neoBona ima nekoliko prednosti, uključujući:

Sigurnu točnost

Ukupna stopa otkrivanja je viša od 99% za Downov, Edwardov i Patauov sindrom

Pouzdan i jednostavan

Pouzdan i jednostavan zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji

Brzo i napredno

Rezultati su obično dostupni za 5 radnih dana

 

Sigurno

Test je neinvazivan i ne predstavlja rizik za fetus ili majku

Jednostavnost

Potreban je samo jedan uzorak krvi majke.

Napredna tehnologija

Analiza se temelji na vrhunskoj tehnologiji tvrtke lllumina, svjetskog lidera u sekvenciranju DNK

Pouzdanost

neoBona donosi povjerenje roditeljima od 10. tjedna trudnoće. Omogućuje otkrivanje kromosomske abnormalnosti u fetusu. To je neinvazivan test bez rizika za buduću bebu.

Pogodnost

Putem SYNLAB a imate pristup najvećoj europskoj laboratorijskoj mreži.

Točnost

Konvencionalni probir u prvom tromjesečju sastoji se od analize krvi i ultrazvuka i pruža statistički indeks rizika. neoBona izravno analizira fetalnu DNK i tako pruža veću točnost, bolje otkrivanje i manje lažno pozitivnih rezultata.

Osjetljivost

Osjetljivost konvencionalnog probira je 90%, što znači da od svakih 100 fetusa s Downom sindrom (trisomija 21), 10 ne bi bilo otkriveno (lažno negativno). Ukupna osjetljivost neoBone veća je od 99% za Downov, Edwardov i Patauov sindrom (trisomije 21, 18 i 13).

Specifičnost

Od svakih 100 zdravih trudnoća, pet ih je netočno klasificirano kao visokorizična, što dovodi do tjeskobe, savjetovanja i daljnjeg testiranja. Visoka specifičnost neoBone smanjuje broj lažno pozitivnih rezultata na manje od 1 na 1 500 trudnoća, smanjujući tjeskobu i nepotrebnu prenatalnu dijagnostiku.

Kromosomske abnormalnosti otkrivene putem neoBone:

neoBona zahtijeva samo jedan uzorak krvi od majke, što je čini sigurnom, jednostavnom i pouzdanom opcijom probira. Može otkriti kromosomske abnormalnosti kao što su Downov sindrom, Edwardov sindrom i Patauov sindrom s više od 99% sigurnosti.

Trisomija 21 (Down sindrom):

Djeca pogođena ovime mogu imati blago do umjereno intelektualno oštećenje, srčane mane i/ili drugi poremećaji.

Trisomija 18 (Edward sindrom):

Pogođena dojenčad obično imaju ozbiljne malformacije i mentalne nedostatke i rijetko prežive iznad jedne godine starosti.

Trisomija 13 (Patau sindrom): 

Dojenčad s Patau sindromom ima teške mentalne nedostatke, može pokazivati ​ozbiljne kongenitalne srčane poremećaje malformacije i druge patologije, te rijetko prežive dulje od jedne godine starosti.

Klinefelter sindrom: 

Pogađa muškarce kada normalni muški kariotip, 46, XY, ima najmanje jedan dodatni X kromosom. Karakteriziraju ga mali testisi, nizak broj spermija ili ih uopće nema, pupoljci u dojkama u pubertetu i problemi u ponašanju.

Turner s sindrom:

Nedostatak jednog X kromosoma kod žena. Tijekom djetinjstva djevojčice mogu biti niskog rasta, a u kasnijem životu imaju problema s pubertetom i plodnošću.

Za liječnike

Najprecizniji neinvazivni prenatalni test

SYNLAB je pionir u prenatalnoj molekularnoj dijagnostici, a zahvaljujući  novim znanstveni spoznajama, u mogućnosti smo ponuditi neoBona, neinvazivni prenatalni test koji je provjeren od strane  jednog od vodećih europskih laboratorija.

neoBona je razvijena s tvrtkom Illumina, svjetskim liderom u sekvenciranju DNK. Integriranjem najsuvremenije tehnologije i stručnošću svjetske klase, neoBona je u stanju  precizno otkriti česte kromosomske abnormalnosti u trudnoći s točnošću većom od 99%. Jedinstveno  analizira veličinu fragmenata DNA  kako bi se poboljšala točnost rezultata.

neoBona integrira moć vrhunskog DNK sekvenciranja s inovativnim prenatalnim testiranjem. Odaberite najnapredniji neinvazivni prenatalni test za svoje pacijente.

Raspitajte se o neoBoni

Ovdje možete preuzeti obrazac za testiranje!

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.