Open

!! OBAVEZNO NARUČIVANJE ZA BRZI SARS-COV-2 ANTIGEN I COVID 19 PCR TEST !! 01/2442-015

!! Naručivanje za ostale pretrage nije potrebno !!

 

Razvoj Poliklinike Synlab Hrvatska

Synlab Hrvatska je prvi privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij, osnovan u Republici Hrvatskoj 1995. godine. Tijekom godina, medicinsko-biokemijski laboratorij je prerastao u Polikliniku za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku, a od početka 2007. godine dolazi pod okrilje grupacije Synlab GmbH & Co. KG, osnovane 1998. godine u Njemačkoj. Grupacija Synlab prepoznala je kvalitetu ovog medicinskog laboratorija, a danas okuplja sve vodeće medicinske laboratorije u brojnim zemljama Europske unije, a širi se i van nje.
Sve do siječnja 2013. godine Synlab Hrvatska poslovala je pod imenom LABOR CENTAR – poliklinika, a koje ime je promijenjeno zbog provedbe globalne korporativne strategije jedinstvenog nastupa na tržištu.
Širenje mreže laboratorija, dovelo je do otvaranja Podružnice za medicinsko-biokemijsku djelatnost u Velikoj Gorici, u travnju 2008. godine.

Stalnim praćenjem potreba naših pacijenata, u lipnju 2014. godine otvorili smo još jednu Podružnicu u zapadnom dijelu grada Zagreba, u Petrovaradinskoj ulici broj 1 (poslovna zgrada) te na taj način omogućili stanovnicima tog dijela grada brzo i učinkovito dobivanje rezultata laboratorijskih pretraga bez odlaska u centar grada.

Poliklinika Synlab Hrvatska, pod vodstvom mr.sc. Tanje Bobetić-Vranić, spec. med. biokemije, pruža Vam više od 5000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije od čega Synlab Hrvatska radi više od 200 različitih pretraga. Sve druge pa i najsofisticiranije pretrage, rade se u odgovarajućim suradnim laboratorijima u Hrvatskoj i Njemačkoj.
Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama prema zahtjevima Hrvatske komore medicinskih biokemičara (HKMB) na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage. Svi zaposlenici su članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska, dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim Vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima.

Mi smo blizu vas

Synlab Grupa predstavlja mrežu medicinskih laboratorija u Njemačkoj i drugim zemljama. Svaki od naših laboratorija je odgovoran za svoju regiju, a povezan je s lokalnim zdravstvenim strukturama. Mi znamo da kvaliteta znači bliskost. Regionalni laboratoriji čine dobro za pacijente i liječnike.

Za vaše potrebe stoje na raspolaganju: laboratorijski inženjeri i biokemičari, liječnici, mikrobiolozi, virolozi, higijeničari transfuzijske medicine, endokrinolozi, stručnjaci raznih specijalnosti medicine, ljudski genetičari, internisti, forenzičari, toksikolozi, patolozi, citolozi, molekularni biolozi – zajedno sa svojim laboratorijskim timovima.

Ukratko, Grupacija Synlab povezuje sve inovativne snage medicinskih biokemijskih znanosti.

Kroz našu široku regionalnu prisutnost u mogućnosti smo pokriti potrebe svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na veličinu. Naše laboratorijske analize u stanju su podržati dijagnozu svih vrsta liječnika i specijalista.

Ovo je Synlab

Vrsta poduzeća: Synlab Holding GmbH sa sjedištem u Njemačkoj
• Osnovana: 2010. kao rezultat spajanja Synlab GmbH (Augsburg), Futurelab GmbH (Beč) i Fleming Labs Srl (Brescia)
• Poslovna djelatnost: laboratorijska dijagnostika za ljudsku i veterinarsku medicinu te okoliš, ostale analitičke usluge. Nadalje: prodaja medicinske robe, usluge komercijalnog konzaltinga, centri za donaciju plazme i klinička ispitivanja.
• Prodaja u 2012.: oko 625.000.000 €
• Broj analiza u 2012.: 300 milijuna
• Broj zaposlenih: 6.800
• Broj laboratorija: 300 u 20 zemalja
• Predsjednik Uprave: dr. Bartl Wimmer

• Web: www.synlab.com

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook
Instagram