-->

NOVOSTI

povišen kolesterol

Kardiovaskularne bolesti vodeći su uzrok smrti i mortaliteta diljem svijeta. No, preranu smrt moguće je izbjeći preventivnim pregledima i promjenom načina života, što podrazumijeva brigu o zdravoj prehrani, redovitoj tjelovježbi, dovoljno sna i smanjenju razine stresa.

povišen kolesterol

Povišena razina kolesterola smatra se najvažnijim faktorom rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti, koje su vodeći uzrok smrti i invaliditeta u svijetu. Upravo zato je razumijevanje ovog problema ključno za njihovu prevenciju i očuvanje čim boljeg zdravlja. 

zdravo srce

Jedan od najvažnijih faktora za očuvanje zdravlja srca je ispravna prehrana, koja može značajno smanjiti rizik od nastanka bolesti srca i krvožilnog sustava. 

Plaćanje na rate u SYNLAB Hrvatska poliklinici!

imunitet

 

Imunitet igra ključnu ulogu u očuvanju našeg zdravlja i dobrobiti, stoga bismo kontinuirano trebali raditi na podržavanju njegove funkcije.

urea

Prof.dr.sc. Lovorka Grgurević

Kreatinin i urea kao markeri bubrežne funkcije  

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.