-->

NOVOSTI

Crijevni mikrobiom, nevidljivi saveznik u održavanju našeg zdravlja, često je na udaru kad se suočavamo s bakterijskim infekcijama.

Povodom Movembera, mjeseca u kojem poseban naglasak stavljamo na teme muškog zdravlja, neizbježno je govoriti o najčešćem obliku karcinoma koji pogađa muškarce - raku prostate.

Nifty test - Inovativna metoda za otkrivanje kromosomskih nepravilnosti u trudnoći

Hripavac, poznat i kao kašalj s 'lajanjem' ili ‘magareći kašalj’ respiratorna je infekcija koju uzrokuje bakterija Bordetella pertussis (nešto rijeđe Bordetella parapertussis). Hripavac je bolest dojenčadi i male djece, ali i odraslih koji su izgubili imunost.

Svjetski dan dijabetesa obilježava se 14. studenog s ciljem podizanja svijesti o dijabetesu, stanju koje globalno utječe na milijune ljudi.

Movember, mjesec koji prepoznajemo po muškarcima koji puštaju brkove, ključna je globalna inicijativa s fokusom na muško zdravlje.

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.