-->

SYNLAB Hrvatska prilog Lidera "Tržište farmacije i medicinskih proizvoda"

U specijalnom prilogu Lidera "Tržište farmacije i medicinskih proizvoda" ravnateljica poliklinike SYNLAB Hrvatska mag. Tanja Bobetić Vranić, govori o najboljim pretraga za menadžere i ljude koji žive stresnim životom.

S obzirom na stil i tempo života kojim su menadžeri izloženi mag. Tanja Bobetić Vranić preporučuje redovite sistematske preglede koji sadržavaju standardne laboratorijske biokemijske pretrage, provjeru hormona štitnjače, nekih tumorskih markera...  U SYNLAB-u su posebno kreirani sveobuhvatni paketi pretraga koji se mogu uvesti u redovnu godišnju rutinu kako bi menadžeri brinuli o svome zdravlju. Pomoću laboratorijskih pretraga provjerava se zdravstveno stanje gotovo cijelog organizma. 

Uz pomoć standardnih laboratorijskih pretraga možemo steći uvid u zdravstveno stanje ispitanika te u mnogim slučajevima na vrijeme otkriti neravnotežu u organizmu kako bismo izbjegli bolesti, navela je mag. Bobetić Vranić.

 

U intervju predstavlja i SYNLAB grupu koja je neupitan lider na europskom tržištu laboratorijskih usluga humane medicine. SYNLAB grupa posebno je fokusirana na implementaciju inovativnih metoda laboratorijske medicine i umrežavanje  specijalističkih dijagnostičkih laboratorija. 

SYNLAB se oslanja i na svoju jedinstvenu dijagnostičku stručnost i okuplja medicinske stručnjake iz cijelog svijeta kako bi razvili medicinska rješenja koja odgovaraju potrebama pacijenata danas i sutra.

Više pročitajte u poslovnom tjedniku Lider.

______________

 

 

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.