-->

Pravila o Privatnosti

Zaštita podataka:

Pridajemo veliku važnost zaštiti vaših osobnih podataka, uključujući i kada posjetite našu web stranicu. Vaši su podaci zaštićeni u skladu s odredbama predviđenim zakonom, a posebno novim Zakonom o telemedijima. Ispod ćete pronaći informacije o prirodi podataka prikupljenih tijekom posjeta našoj web stranici i kako se koriste:

  1. Pohranjeni podaci

Neizbježno je da se neki podaci koje prenosi vaš preglednik automatski zabilježe u statistiku poslužitelja. Koja vrsta i inačica preglednika, operativni sustav koji se koristi, izvorni URL (stranica koja je prethodno pregledana), naziv hosta računala (IP adresa), kao i vrijeme slanja zahtjeva na poslužitelj. Snimanje ovih podataka vrši se isključivo u statističke svrhe i za internu upotrebu u vezi sa sustavom. Ostali osobni podaci prikupljaju se samo ako ih pružite dobrovoljno, na primjer u kontekstu zahtjeva i registracije. Spomenuti podaci se ne mogu povezati s određenim osobama i nisu povezani s drugim izvorima podataka.

  1. Korištenje Google Analytics

This Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekstualne datoteke smještene na vašem računalu, kako bi web mjestu pomoglo da analizira upotrebu web mjesta od strane njegovih korisnika. Podaci generirani kolačićima koji se tiču vaše upotrebe web stranice (uključujući vašu IP adresu) Google će prenositi i pohranjivati na poslužiteljima smještenim u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke koristiti u svrhu procjene vaše upotrebe web mjesta, sastavljanja izvještaja o aktivnosti web mjesta za svog izdavača i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnostima web mjesta i korištenjem Interneta. Google će vjerojatno proslijediti ove podatke trećim stranama u slučaju zakonske obveze ili kada te treće strane obrađuju ove podatke u ime Googlea, uključujući posebno izdavača ove web stranice. Google neće podudarati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje posjeduje Google. Korištenje kolačića možete deaktivirati odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. 

  1. Korištenje i prijenos osobnih podataka

U koliko pružate osobne podatke, koristimo ih samo za odgovaranje na vaša pitanja, izvršavanje ugovora sklopljenih s našom tvrtkom i za tehničku administraciju. Vaši se osobni podaci prenose ili prenose trećim stranama samo ako je to potrebno za izvršenje ugovora ili u svrhu naplate ili ako ste prethodno dali svoje odobrenje. Ovo se ovlaštenje može opozvati u bilo kojem trenutku, s učinkom u budućnosti. Brisanje vaših registriranih osobnih podataka izvršava se ako opozovete svoje odobrenje za registraciju, ako više nije potrebno da biste bili obaviješteni da biste ispunili svrhu registracije ili ako ta registracija nije odobrena iz drugih pravnih razloga.

  1. Pravo na informacije

Rado ćemo vam pružiti informacije o svim podacima koji se odnose na vas. Za bilo kakva pitanja u vezi s obradom vaših podataka, ne ustručavajte se poslati nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.