Open

Molimo osobe koji su pod mjerom (samo)izolacije da ne dolaze u prostore medicinske ustanove.

Molimo da kod naručivanja kućnih posjeta pripremite MBO (matični broj osiguranika) sa zdravstvene iskaznice.

Ljetno radno vrijeme od 13.07. do 28.08.2020., poslovnice u Velikoj Gorici i u Petrovaradinskoj 1 će raditi od 7h do 15h, a ostale lokacije od 7 do 16h.

SUBOTA 01.08., 08.08. i 15.08. NE RADIMO!

01.04.2014. / Iz Synlaba
Svjetski dan zdravlja u Synlabu!

Povodom osnivanja Svjetske zdravstvene organizacije 7. travnja 1948. svake godine posebna pozornost posvećuje se obilježavanju Svjetskog dana zdravlja, čime se želi na globalnoj razini obavijestiti širu društvenu zajednicu i naglasiti važnost određenog zdravstvenog problema.

Svake godine Svjetski dan zdravlja posvećen je određenoj zdravstvenoj temi s odabranim sloganom i usredotočen na podizanje razine svijesti svih građana o tome što svaki pojedinac i društvo u cjelini mogu učiniti za svoje zdravlje tijekom cijele godine. Ove godine tema su prenosive bolesti i to one koje se prenose isključivo preko insekata (krpelji, komarci…) popraćenu sloganom „Mala bića, velika prijetnja“.

Pridružujući se obilježavanju Svjetskog dana zdravlja, SYNLAB vam tijekom travnja poklanja 10% popusta na sve pretrage koje se rade u laboratorijima Poliklinike SYNLAB HRVATSKA bez obzira na iznos i način plaćanja.

Pozivamo Vas da pregledate i novi broj našeg newslettera.

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook
Instagram