-->

SYNLAB PREVENCIJA sistematski paketi

Za Vas smo kreirali sveobuhvatne pakete pretraga. Uvedite u rutinu redovne godišnje preventivne posjete laboratoriju i brinite o zdravlju.

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

PAKET VITAMINI B KOMPLEKSA 128 € Vitamin B1 - sudjeluje u metabolizmu energije, u koordinaciji živčane i mišićne funkcije i potpomaže pravilan rad srca. Najveća koncentracija nalazi se u srčanom mišiću, bubrezima, jetri i mozgu.

Vitamin B2 - sudjeluje u razgradnji aminokiselina i masti, aktivira vitamin B 6 i folnu kiselinu, te pomaže u pretvorbi ugljikohidrata. Nalazi se u jajima, mesu, mliječnim proizvodima, lisnatom zelenom povrću i integralnim žitaricama.

Vitamin B6 - doprinosi normalnom metabolizmu proteina, glikogena i homocisteina.

Vitamin B12 je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja).Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije.

Vitamin B9  Folna kiselina (folat) - u organizam uglavnom unosimo hranu (zeleno povrće i neke vrste mesa), a dio sintetiziraju crijevne bakterije.Folna kiselina je neophodna u sintezi nukleinskih kiselina i mitohondrijskih proteina, kao iu metabolizmu aminokiselina. Trudnice imaju povećanu potrebu za folnom kiselinom. Vitamin B12 i folna kiselina potrebni su za normalno sazrijevanje eritrocita (u eritrocitima se nalazi više od 90% folata). S obzirom da su im funkcije usko obično povezane folna kiselina i vitamin B12 razmatraju se zajedno.

Vrijeme izdavanja nalaza : 10 dana
PAKET ANTIOKSIDATIVNI VITAMINI 115 € Vitamin C - (askorbinska kiselina) je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducent u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Vitamin C poznat je po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin E -predstavljaju u mastima topli tokoferoli koji u organizmu djeluju kao dobri antioksidansi. Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani.Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Beta karoten - spada u skupinu karotenoida. Naziva se još i provitamin A jer ga organizam može pretvoriti u vitamin A. Snažan je antioksidans, djeluje antikancerogeno, a najpopularniji je ljeti jer štiti kožu i pospješuje tamnjenje.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET ANEMIJA 25 €  Paket uključuje pretrage koje se koriste u dijagnostici anemije.

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET AKNE 168 € Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u liječenju akni.

Opis pretrage: FSH, LH, testosteron, slobodni testosteron, SHBG, prolaktin, androstendion, DHEAS, estradiol (2.–5. dan), progesteron (21. dan).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ANTIOKSIDATIVNI VITAMINI I ELEMENTI U TRAGOVIMA 194 € Vitamin B12 - (kobalamin) je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja). Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije.

Vitamin C- (askorbinska kiselina) je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducent u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Vitamin C poznat je po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin E - predstavljaju u mastima tople tokoferole koji u organizmu djeluju kao dobri antioksidansi. Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani. Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Beta karoten - spada u skupinu karotenoida. Naziva se još i provitamin A jer ga organizam može pretvoriti u vitamin A. Snažan je antioksidans, djeluje antikancerogeno, a najpopularniji je ljeti jer štiti kožu i pospješuje tamnjenje.

Koenzim Q10 - iako je strukturno vrlo sličan vitaminu E, jači je antioksidans. Kao koenzim, taj nutrijent sudjeluje u procesu transformacije hrane u ATP. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, ali se starenjem ta sposobnost smanjuje. Unosimo ga i hranom, a najzastupljeniji je u mesu i ribi.

Selen - važan je element u tragovima i sastavni je dio nekih enzima i proteina. Neka hrana koja sadrži selen: žumanjak, jabuka, riba, meso, piletina i svinjetina.Nedostatak selena manifestira se prvenstveno u jetri, srcu, kostima i zglobovima. Nedostatak selena nastaje npr. nakon dugotrajne parenteralne prehrane, kod bolesnika s malapsorpcijskim sindromom, Keshan i Kashin-Beck-ove bolesti.

Cink - izlučuje se putem bubrega i znojem. Glavna koncentracija cinka nalazi se u eritrocitima, u plazmi. Nedostatak cinka uzrokuje acrodermatitis enteropathica. Posljednji nedostatak cinka može se uočiti u ranoj dobi po proljevima, odgodi rasta, anoreksiji, anemiji, hipogonadizmu te zakašnjelom zacjeljivanju rana.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET VITAMINI TOPIVI U MASTIMA 185 € Vitamin A - esencijalni je nutrijent u ljudskom tijelu. Njegovo je djelovanje uglavnom posljedica vezanja za specifične nuklearne receptore te tako kasnije utječe na sintezu specifičnih proteina. Važan je za kontrolu rasta i razvoja epitelnog tkiva tj. za diferencijaciju te sudjeluje u stvaranju vidnog pigmenta. Njegovi nedostaci nosa razne poremećaje, od noćnog sljepila do određenih dermatoloških problema.

Vitamin D - zbog povijesnih razloga svrstava se među vitamine, iako je po većini obilježja riječ o hormonu. Prethodnik je sterodinih hormona, a uzimamo ga hranom ili stvaramo u koži pod utjecajem Sunčeve svjetlosti.Pored regulacije metabolizma kalcija i fosfora, jedan od aktivnosti vitamina D je protuupalni i imunomodulatorni učinak. Povećana koncentracija vitamina D postoji uslijed predoziranja tijekom terapije ovim vitaminom, kao i kod primarnog hiperparatireoidizma i limfoma. Najčešći uzroci sniženih koncentracija su premala izloženost Suncu, mali unos hranom i poremećena apsorpcija vitamina D u crijevu. Tada postoji veća sklonost prema infekcijama respiratornog trakta, osobito kod bolesnika s astmom i KOPB. Smanjena koncentracija postoji pri oštećenju bubrega i jetre, hiperfosfatemiji, hipomagnezijemiji, hipoparatireoidizmu i hiperkalcijemiji.

Vitamin E - predstavljaju u mastima tople tokoferole koji u organizmu djeluju kao dobri antioksidansi.Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani. Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Vitamin K - poznat je kao koagulacijski (od tuda i ono K u nazivu), odnosno antihemoragični vitamin, jer ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi. Nedostatak ovog vitamina može rezultirati raznim hemoragičnim blestima. Važan je i za održavanje adekvatne razine vitamina D.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET VITAMINI TOPIVI U VODI 313 € Vitamin B1 (tiamin) - sudjeluje u metabolizmu energije, u koordinaciji živčane i mišićne funkcije i potpomaže pravilan rad srca. Najveća koncentracija nalazi se u srčanom mišiću, bubrezima, jetri i mozgu.

Vitamin B2 - sudjeluje u razgradnji aminokiselina i masti, aktivira vitamin B 6 i folnu kiselinu, te pomaže u pretvorbi ugljikohidrata. Nalazi se u jajima, mesu, mliječnim proizvodima, lisnatom zelenom povrću i integralnim žitaricama.

Vitamin B3 - nalazi se u dva oblika: kao nikotinska kiselina (niacin, vitamin B3) i kao amid te kiseline - nikotinamid (niacinamid, vitamin PP). Topljivi su u vodi. Nikotinska se kiselina najčešće upotrebljava u profilaksi i liječenju pelagre. Vitamin B3 čine derivat piridina.Nikotinska kiselina je bijeli kristalni prašak koji se topi u vrućoj vodi i glicerolu, a slabo topi u eteru i kloroformu. Nikotinamid je također bijeli kristalni prašak, ali se lako topi u vodi i glicerolu, a teško u eteru i kloroformu. Glavni izvor ovog vitamina čine namirnice kao npr. meso, jetra, jaja, mlijeko, riba, krumpir, zeleno povrće te kvasac.

Vitamin B5 (pantotenska kiselina) - tradicionalno pripada skupini B-kompleksa, vitamina topljivih u vodi. Pri normalnoj prehrani kod čovjeka nije poznata hipovitaminaza jer je taj vitamin vrlo rasprostranjen u prirodi. Sastavni je dio koenzima A koji ima važnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, masti i proteina.

Vitamin B6- doprinosi normalnom metabolizmu proteina, glikogena i homocisteina

Vitamin B12 - (kobalamin) je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja). Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije.

Vitamin C (askorbinska kiselina) - vitamin je topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducent u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Inače je vitamin C poznat po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin H (biotin) - u organizmu igra središnju ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, aminokiselina i masti. Prijenosnik je karboksilne skupine tj. ugljičnog dioksida (hidrogenkarbonata), važan u svim karboksilacijama u intermedijarnom metabolizmu.Nalazi se u pivskom kvascu, iznutricama, piletini, kruhu, ribi, žumanjku, bananama, gljivama, cvjetačima i mrkvima.

Folna kiselina (folat ili vitamin B9) - u organizam uglavnom unosimo hranu (zeleno povrće i neke vrste mesa), a dio sintetiziraju crijevne bakterije. Folna kiselina je neophodna u sintezi nukleinskih kiselina i mitohondrijskih proteina, kao iu metabolizmu aminokiselina. Trudnice imaju povećanu potrebu za folnom kiselinom. Vitamin B12 i folna kiselina potrebni su za normalno sazrijevanje eritrocita (u eritrocitima se nalazi više od 90% folata). S obzirom da su im funkcije usko obično povezane folna kiselina i vitamin B12 razmatraju se zajedno.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET ISPADANJE KOSE 151 € Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri liječenju ispadanja kose.

Opis pretrage: TSH, anti TPO, anti TG, kortizol, OGTT, inzulin (0' i nakon opterećenja), vitamin D, željezo, UIBC, TIBC feritin.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET KARCIOM TESTISA 36 € Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri otkrivanju karcinoma testisa.

Opis pretrage: β-HCG, AFP, LDH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET KARDIO 41 €  Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u prevenciji i liječenju kardiovaskularnih bolesti.

Opis pretrage: hs TROPONIN I, CK, trigliceridi, kolesterol, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, TSH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET HORMONALNA TERAPIJA (KONTRACEPCIJA) 42 € Uključuje osnovne laboratorijske pretrage u kontrolu zdravlja žena kod primjene oralnih kontraceptiva.

Paket pretraga uključuje 13 laboratorijskih pretraga: KKS, šećer (GLUKOZA), masnoća (KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOL., LDL-KOL.), jetreni enzimi (AST, ALT, GGT, BILIRUBIN) i koagulogram (PV, APTV, FIBRINOGEN). 

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET POLICISTIČNI JAJNICI (PCOS) 194 €  Sindrom policističnih jajnika (PCOS = engl. policystic ovary syndrome) je bolest s kojom se susreće sve veći broj žena (utječe na 5-20% žena reproduktivne dobi diljem svijeta), a dovodi do neravnoteže vanjskih hormona . Može uzrokovati probleme s mjesečnicom , poteškoće s teškoćom , ali i neželjene promjene u izgledu. Stručnjaci posebno ističu rizik za razvoj šećerne bolesti tipa 2 (diabetes mellitus tip 2), gestacijskog dijabetesa, cerebrovaskularnih i kardiovaskularnih poteškoća te rak endometrije kao samo neka od brojnih stanja koja mogu pojačati pojavu ovog sindroma kod žena.

Stoga je potrebno čim se prije obratiti liječniku ako sumnjate na bilo kakve simptome ovog sindroma te krenuti na vrijeme s liječenjem kako bi se izbjegli neželjeni ishodi.

Sindrom policističnih jajnika skup je simptoma koji karakteriziraju jajnice (povećane ili normalne veličine) s brojnim folikularnim (vodenim) cistama, poremećaje menstrualnog ciklusa (produženi ciklusi ili potpuno izostali ciklusi), pojačanu dlakavost, pretilost, akne, poremećenu toleranciju na glukozu, smanjenu otpornost ciljnih organa. . na inzulin (inzulinska rezistencija). Svi ovi simptomi moraju biti prisutni da bi se postavila dijagnoza.

Dijagnostika i liječenje sindroma provodi se u suradnji endokrinologa, ginekologa i dermatologa.Pacijentice se u sklopu obrade upućuju na laboratorijsko određivanje hormonskog statusa.

Kod pacijentice se preporučuje odrediti razinu vanjskih hormona ili tzv. bazalni hormonski status (2.-5. dan ciklusa). U ovo vrijeme određuju se: FSH, LH, testosteron, slobodni testosteron, sHBG, prolaktin, androstendion, DHEAS, estradiol, TSH, FT4, FT3. Potom se preporučuje obaviti test opterećenja glukozom (oGTT), razinu inzulina prije i nakon OGTT.

Paket obuhvaća pretrage vezane za laboratorijsku obradu sindroma policističnih jajnika:

FSH
LH
Testosteron
Slobodni testosteron
sHBG
Prolaktin
Androstendion
DHEAS
E2
TSH
FT4
FT3
oGTT
Inzulin
Inzulin nakon opterećenjaObzirom na spolne hormone preporuka je da dođete na vađenje krvi od drugog do petog dana menstrualnog ciklusa.
PAKET REUMA 51 €  Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri liječenju reumatskih bolesti.

Opis pretrage: KKS, sedimentacija, CRP, anti CCP, RF

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - METABOLIZAM 23 €  Sistematski - METABOLIZAM je osnovni metabolički paket koji uključuje kompletnu krvnu sliku, kontrolu šećera, masnoće i jetrenih proba.

Paket uključuje 11 laboratorijskih pretraga: KKS, GLUKOZA, TRIGLICERIDI, KOLESTEROL, HDL-KOL., LDL-KOL., AST, ALT, GGT, URAT, BILIRUBIN.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET MONONUKLEOZA 23 € Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u dijagnostici i liječenju mononukleoze.

Opis pretrage: KKS, CRP, AST, ALT, GGT, LDH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET MONONUKLEOZA PROŠIRENI 76 € Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u dijagnostici i liječenju mononukleoze.

Opis pretrage: KKS, CRP, AST, ALT, GGT, LDH, EBV VCA IgG, EBV VCA IgM, EA IgG, EBNA IgG

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET LJEPOTA I ZDRAVLJE ZA ŽENE I MUŠKARCE 398 €  Paket uključuje pretrage koje daju uvid u vaše zdravlje, jer zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugoga.

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin, T4, TSH, testosteron uk. i slobodni, vitamin D, uk. IgE, vitamin B12, vitamin B6, vitamin B3, vitamin E, vitamin H (biotin), cink

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET LJEPOTA I ZDRAVLJE  PROŠIRENI ZA ŽENE 665 €  Paket uključuje pretrage koje daju uvid u vaše zdravlje, jer zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugoga.

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin, T4, TSH, testosteron uk. i slobodni, vitamin D, kolesterol, trigliceridi, HDL, LDL, uk. IgE, GUK, vitamin B12, anti TG, anti TPO, LH, FSH, estradiol (3.-5. dan menstrualnog ciklusa), prolaktin, progesteron (21. dan menstrualnog ciklusa), androstendion, DHE-S, vitamin B6, vitamin B3, vitamin E, vitamin H (biotin), cink, TTG- IgA, EMA- IgA

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET - BIOKEMIJA 34 €  Osnovni sustavni paket uključuje 18 laboratorijskih pretraga.

Opis: GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - OSNOVNI 41 €   Osnovni sustavni paket uključuje 20 laboratorijskih pretraga.

Opis pretrage: SE, KKS, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - OSNOVNI + URIN 43 € Opis pretraživanja: SE, KKS, URIN (pregled mokraće sa sedimentom), GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO , UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SISTEMATSKI - PROŠIRENI (VIP) ZA MUŠKARCE 162 € Prošireni sistematski za muškarce uključuje 35 pretraga.

Paket se sastoji od osnovnog sistematskog laboratorijskog paketa proširenog za hormon štitnjače, testosteron, okultno krvarenje je glavnim tumorskim biljezima.

Pomoću ovog paketa muškarci mogu provjeriti zdravstveno stanje gotovo cijelog organizma.

Opis pretrage: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC , PROTEINI, ALBUMINI, CRP, TSH, FT3, FT4, PSA, FPSA, CEA, CA 19-9, TESTOSTERON, OKULTNO KRVARENJE (3 UZORKA).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SISTEMATSKI - PROŠIRENI (VIP) ZA ŽENE 162 € Prošireni sistematski za žene uključuje 35 pretraga.

Paket se sastoji od osnovnog sistematskog laboratorijskog paketa proširenog za hormone štitnjače i inzulin s glavnim tumorskim biljezima.

Pomoću ovog paketa žene mogu provjeriti zdravstveno stanje gotovo cijelog organizma.

Opis pretrage: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC , PROTEINI, ALBUMINI, CRP, TSH, FT3, FT4, CEA, CA-125, CA 15-3, CA 19-9, INZULIN, OKULTNO KRVARENJE (3 UZORKA) .

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET PREVENCIJA ZA MUŠKARCE 74 € Osnovni sistematski paket prošireni sa CRP, PSA i stolicom na okultno krvarenja (1 uzorak).

Opis pretrage: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC , CRP, PSA, STOLICA NA OKULTNO KRVARENJE (1 uzorak).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET PREVENCIJA ZA ŽENE 73 €  Sistematski za žene uključuje 24 lab.pretrage. Sastoji se od osnovnog sustavnog paketa proširenog sa CRP, TSH, FT4 i stolicom na okultno krvarenja (1 uzorak).

Opis pretrage: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC , CRP, TSH, FT4, STOLICA NA OKULTNO KRVARENJE (1 uzorak).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - KOMPLET 81 € Uključuje hormone i antitijela koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretrage: TSH, T3, T4, FT3, FT4, Anti TG, Anti TPO.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - OSNOVNI 1 24  Uključuje hormone koji se koristi u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretrage: TSH, FT3, FT4.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - OSNOVNI 2 40 €   Paket uključuje hormone koji se koristi u dijagnostici bolesti štitnjače.

Opis pretrage: TSH, T3, T4, FT3, FT4

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan.
PAKET ŠTITNJAČA - PROŠIRENI 66 € Uključuje hormone i antitijela koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretrage: TSH, FT3, FT4, Anti-TPO, Anti-TG.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - SCREENING 37 € Uključuje hormone koji se koristi u dijagnostici bolesti štitnjače.

Opis pretrage: TSH, FT4 i Anti TPO.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 1 102 € "PAKET SPB- PCR 1" uključuje PCR obradu na 4 različita mikroorganizma:

Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum
Ureaplasma parvum

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina. Za muškarce: uzorak prvog mlaza urina možete poslati poštom.


Vrijeme izdavanja nalaza:  5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 2 82 €  "PAKET SPB- PCR 2" uključuje PCR obradu na 2 različita mikroorganizma:

Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina. Za muškarce: uzorak prvog mlaza urina možete poslati poštom.

Vrijeme izdavanja nalaza:  5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 3 135 € "PAKET SPB- PCR 3" uključuje PCR obradu na 5 različitih mikroorganizama:

Chlamydia trachomatis
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum
Ureaplasma parvum

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaz koncentriranog urina. Za muškarce: uzorak prvog mlaza urina možete poslati poštom.

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 4 215 €  "PAKET SPB- PCR 4" uključuje PCR obradu na 7 različitih mikroorganizama:

Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum
Ureaplasma parvum
Trichomonas vaginalis

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaz koncentriranog urina. Za muškarce: uzorak prvog mlaza urina možete poslati poštom.

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 5 268 €   "PAKET SPB- PCR 5" uključuje PCR obradu na 8 različitih mikroorganizama:

Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum
Ureaplasma parvum
Trichomonas vaginalis
HPV genotipizacija

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa za žene, prvi mlaz koncentriranog urina i bris za muškarce.

Vrijeme izdavanja: 5 radnih dana 
mySmartBlood 60 € Paket mySmartBlood sadrži 52 krvne pretrage potrebne za korištenje aplikacije mySmartBlood

Aplikacija mySmartBlood je in vitro dijagnostički medicinski proizvod namijenjen simptomatičnim korisnicima za tumačenje rezultata laboratorijske pretrage pomoću umjetne inteligencije.

Korak 1: Obavite krvne pretrage u najbližem SYNLAB laboratoriju.

Korak 2 : Skenirajte QR kod sa nalaza

Korak 3: Aplikacija mySmartBlood izračunat će vam i prikazati popis najvjerojatnijih skupina bolesti. Cijena izvješća iznosi 33.18€ i plaća se direktno preko aplikacije.

Vrijeme izdavanja nalaza: isti dan

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.