Open

!! OBAVEZNO NARUČIVANJE ZA BRZI SARS-COV-2 ANTIGEN I COVID 19 PCR TEST !! 01/2442-015

!! Naručivanje za ostale pretrage nije potrebno !!

 

Voditeljica medicinsko-biokemijskog laboratorija
Današnji dan, nikada se neće ponoviti, i zato: Budi čovjek. Budi prijatelj. Ohrabri nekoga...
Obrazovanje

Završila sam srednju medicinsku školu u Zagrebu 1989. godine, smjer laboratorijsko sanitarni, sa zvanjem sanitarno-laboratorijski tehničar. Nakon završene srednje škole upisala sam Farmaceutsko-biokemijski fakultet sveučilišta u Zagrebu, smjer Medicinska biokemija VII/1 stupanj. Diplomirala sam u svibnju 1996. godine iz predmeta “Primjena radionuklida u dijagnostici”. Diplomski rad radila sam na “KBC Rebro” na temu: “Terapija karcinoma štitnjače radioaktivnim Jodom 131.”, pod mentorskim vodstvom prof. dr. Damira Dodiga. Položen stručni ispit. Uz redovito školovanje pohađala sam paralelno i centar za strane jezike-Varšavska za učenje engleskog jezika. Od dodatnih obrazovanja pohađala sam tečajeve za korištenje osobnih računala te se u svakodnevnom radu služim operativnim sustavom MS-Windows kao i programskim paketima Word, Excel, Internet Explorer, Outlook. U veljači 2012.godine krenula sam na specijalizaciju iz medicinske biokemije i laboratorijske medicine.

Hobi

Tijekom obrazovanja, a i danas rekreativno se bavim sportom. Moje slobodno vrijeme vezano je uz čitanje, akvaristiku, muziku i film.

Radno iskustvo

Pripravnički staž završila sam u Kliničkoj bolnici “Sveti Duh” u Zagrebu 08.01. 1998. godine u Zavodu za medicinsko – laboratorijsku dijagnostiku. Od 08.01.1998. godine bila sam zaposlena u vanjsko-trgovinskom poduzeću “Agrariacoop” d.d. Zagreb. Radila sam na poslovima ispitivanja i praćenja kvalitete naturalnog i dorađenog sjemena, odnosno na podržavanju i održavanju optimalnih uvjeta koji osiguravaju zdravstvenu ispravnost i kvalitetu na tržištu. Sudjelovala sam u organizaciji proizvodnje i osiguravanju izvornog materijala s naglaskom na kontrolu kvalitete, te u radu na selekciji s institutima i zdravstvenim ustanovama iz područja sjemenarstva.

Od 2000. godine zaposlena sam u knjižari “Algoritam” kao voditelj-savjetnik za područje medicine, kemije i biologije te obavljam poslove naručivanja strane literature, prodaju znanstvenih i stručnih knjiga i časopisa, naručivanje recentnih izdanja povezanih uz područje medicine, kemije, biokemije.Od travnja 2009.do rujna 2010. bila sam zaposlena u Poliklinici Medirad u Medicinsko biokemijskom laboratoriju kao voditelj laboratorija.

Od 2013-2017. provela sam specijalistički staž iz medicinske biokemije u KBC “Sestre Milosrdnice” u Zagrebu i 2017. položila specijalistički ispit iz medicinske biokemije i laboratorijske medicine.

Od 01.09.2010. zaposlena sam u Poliklinici Synlab – Poliklinici za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku kao voditelj Medicinsko-biokemijskog laboratorija.

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook
Instagram