Open

Molimo osobe koji su pod mjerom (samo)izolacije da ne dolaze u prostore medicinske ustanove.

Molimo da kod naručivanja kućnih posjeta pripremite MBO (matični broj osiguranika) sa zdravstvene iskaznice.

05.10.2015. / Iz Synlaba
SYNLABOVA RUŽIČASTA VRPCA

U znak podrške i podizanja svijesti o prevenciji kao i pomoći svim ženama koje se bore sa ovom zloćudnom bolesti Synlab Hrvatska poliklinika od 05.listopada,2015., pa sve do kraja mjeseca poklanja 20 % popusta na pretrage CA 15-3 i CA 125 u svim našim laboratorijima!

Važno je napomenuti kako se 90 posto oboljelih žena može izliječiti ako se bolest otkrije u početnom stadiju, i dok se smrtnost od ove bolesti smanjuje, sve je više dijagnosticiranih slučajeva.

U Synlabu možete obaviti i testiranje gena BRCA 1 i BRCA 2 čije mutacije ukazuju na rizik od nasljednog karcinoma dojke ili jajnika i tako provjeriti genetske predispozicije za niz rijetkih bolesti i genetskih mutacija. Multigenski panel testovi, kojima se provjerava sklonost nizu različitih bolesti, možda nisu korisni u dijagnosticiranju bolesti, ali pacijentu mogu pomoći ili ga potaknuti da, kad je već svjestan rizika, ide na redovite preglede i riješi se nezdravih životnih navika. Liječnici u svijetu, smatraju da bi genski testovi trebali biti dostupniji određenim kategorijama ljudi, primjerice ženama koje u obitelji imaju više članova oboljelih od raka. Pravovremeno saznavanje rizika bolje je za pacijenta, a u konačnici i jeftinije za zdravstvo.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem web upita ili nas nazovite. Za korisnike mobilnih uređaja od ove jeseni tu je i skraćeni broj. Birajte na mobitelu*999 i mi smo s vama!

Obratite se s povjerenjem.

LABORATORIJ U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA…JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO!

Usluge i cjenik
Kontakt i radno vrijeme
Facebook
Instagram