-->

my Smart Blood - tumačenje rezultata krvnih pretraga pomoću umjetne inteligencije

Aplikacija mySmartBlood je pomoćni medicinsko dijagnostički alat, namijenjen osobama sa zdravstvenim problemima.

Analizom rezultata krvnih pretraga predlaže najvjerojatnije skupine bolesti za koje su takvi rezultati tipični. mySmartBlood je alat koji vas može dovesti do pravog liječnika i time značajno skratiti put do konačne dijagnoze. mySmartBlood omogućuje Vašem liječniku donošenje bržih i preciznijih dijagnostičkih odluka, poboljšavajući tako Vaše liječenje.

Aplikacija mySmartBlood rezultat je slovenskog znanja i iskustva, a razvila ju je tvrtka Smart Blood Analitics Swiss SA, registrirana u Švicarskoj. Više o tvrtki i aplikaciji mySmartBlood možete pričitati na poveznici.

Kako radi aplikacija mySmartBlood?

Aplikacija mySmartBlood koristi se kao mobilna aplikacija za iOS i Android mobilne uređaje. Preuzmite ju na svoj telefon putem App Store ili Google Play. Radi pomoću modela strojnog učenja koji se temelji na kliničkim slučajevima. U aplikaciju unosite osnovne podatke poput imena i prezimena, datuma rođenja i spola te vrijednosti za 52 potrebna parametra krvi. Zatim na temelju tih podataka aplikacija predlaže najvjerojatnije skupine bolesti koje bi mogle biti uzrok Vaših problema.
Aplikacija nije namijenjena korisnicima mlađim od 18 godina.

Popis potrebnih krvnih pretraga

Za izračun najvjerojatnije dijagnoze potrebna je analiza 52 rezultata krvnih pretraga, koju možete obaviti u našem laboratoriju, a rezultate ćete dobiti isti dan na vaš e-mail. Aplikacija se može koristiti samo ako su svi parametri s popisa pretraga dostupni i ispravno uneseni. Cijena svih potrebnih pretraga iznosi 60 EUR. Naručivanje nije potrebno. Potrebno je obaviti uzorkovanje u jutarnjim satima, na tašte. MySmartBlood paket dostupan je i u kućnim posjetama.

Na nalazu mySmartBlood paketa, uz sve parametre dobiti ćete i QR kod koji Vam omogućuje jednostavan unos rezultata vaših krvnih pretraga u aplikaciju mySmartBlood. Aplikacija mySmartBlood tada će na temelju rezultata izračunati i dati vam popis najvjerojatnijih skupina bolesti koje bi mogle biti uzrok Vaših problema.

Pretrage koje je potrebno unijeti u aplikaciju mySmartBlood su:

 mySmartBlood izvještaj

Izvješće navodi do pet najvjerojatnijih skupina bolesti, osnovne bolesti u svakoj predviđenoj skupini bolesti i popis krvnih pretraga koje su najviše pridonijele predloženim dijagnozama. Izvještaj sadrži i Vaše upisane krvne parametre te Vaše osobne podatke koje ste unijeli u aplikaciju. Cijena mySmartBlood izvješća s najizglednijom dijagnozom iznosi 33.18€.
Izvješće možete pročitati na svom mobilnom uređaju ili izraditi PDF datoteku koju možete podijeliti sa svojim liječnikom.

Do mySmartBlood izvještaja u tri koraka:

  • Krvne pretrage možete napraviti u bilo kojem SYNLAB laboratoriju u Zagrebu ili Velikoj Gorici. Sve pretrage s popisa obaveznih pretraga moraju biti izmjerene. Odaberite mySmartBlood paket u SYNLABU.
  • Unesite rezultate krvnih pretraga u aplikaciju mySmartBlood. Skenirajte QR kod sa Vašeg nalaza ili vrijednosti unesite ručno u aplikaciju.
  • Aplikacija mySmartBlood će izračunati i dati Vam popis najvjerojatnijih skupina bolesti.

Detaljnije upute o korištenju aplikacije mySmartBlood možete pronaći OVDJE.


CIJENA:
• LABORATORIJSKE PRETRAGE (plaćanje u laboratoriju): 60 EUR
• PLAĆANJE IZVJEŠTAJA APLIKACIJE mySmartBlood (plaćanje online u aplikaciji mySmartBlood): 33.18 EUR

Znanstveni članci i medijske objave o korištenju umjetne inteligencije u postavljanju dijagnoza na temelju rezultata krvnih pretraga:

 

 

 

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.