-->

SYNLAB Vet

SYNLAB Vet je partner za profesionalce koji se bave zdravljem životinja, pružajući hrvatskom tržištu visokokvalitetne i inovativne usluge.
 

SYNLAB VET za uzgajivače kućnih ljubimaca

uzgajivači se svakodnevno zalažu za poboljšanje uzgajane pasmine kako bi osigurali zdrava legla bez nasljednih genetskih bolesti. Vlasnici kućnih ljubimaca sve više pažnje posvećuju dobrobiti svojih ljubimaca, pri čemu je odabir kvalitetnog uzgajivača ključan. Zahvaljujući genetskim analizama SYNLAB Vet omogućuje uzgajivačima da minimiziraju rizik od nasljednih bolesti. 

SYNLAB VET za laboratorije i veterinare

U kliničkoj praksi, veterinari se oslanjaju i na laboratorijsku dijagnostiku prilikom postavljanja dijagnoze. SYNLAB Vet želi biti Vaš izabrani partner u pružanju znanstvenih, brzih i pouzdanih analiza, kao podrška veterinarima u svakodnevnim aktivnostima. Detalji o testovima i paketima nalaze se na linku.


Usluge posvećene uzgajivačima i veterinarima

  • Sigurnost podataka SYNLAB Vet implementira postupke i kontrolu kvalitete koja omogućava svakodnevno izvođenje preko milijun testova na razini Europe za klijente iz javnog i privatnog sektora.

  • Jasni nalazi osim rezultata i referentnih vrijednosti, na našem nalazu uključen je i jednostavan opis koji tumači dobivene podatke.

  • Kontrola troškova SYNLAB grupa koristi najmoderniju tehnologiju i uređaje koji nam omogućavaju konkurentnost na tržištu

  • Fleksibilnost za Vas možemo kreirati panele prilagođene Vašim potrebama. Kontaktirajte nas za više detalja.


Kontakt i više informacija:

Telefon: 01/2360-100 
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ulica Miroslava Kraljevića 24 - 10 000 Zagreb

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.