-->

Sustav Kvalitete

Naša kvaliteta je Vaša garancija

 

U laboratorijskoj struci kvaliteta, pouzdanost i točnost su uvjeti bez kojih se ne može. Stoga su gotovo svi laboratoriji unutar SYNLAB grupe akreditirani prema ISO normi 15189.

SYNLAB Hrvatska - poliklinika je u srpnju 2010. godine, na lokaciji Bukovčev trg 4 u Zagrebu, nakon opsežnih priprema dobila akreditaciju prema

HRN EN ISO 15189 za medicinsko-biokemijski laboratorij.

To je prva akreditacija dodijeljena jednom privatnom medicinsko - biokemijskom laboratoriju u Hrvatskoj, koji je zadovoljio kriterije te zahtjevne norme. Na taj način stali smo uz bok velikim, akreditiranim, bolničkim laboratorijima u Zagrebu te brojnim laboratorijima diljem Europe.

Izvrsnost naših usluga potvrđena je provođenjem svakodnevne kontrole kvalitete rada kao i sudjelovanjem u vanjskoj nacionalnoj kontroli kvalitete u Hrvatskoj, putem Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM).

SYNLAB Hrvatska – poliklinika sudjeluje i u međunarodnoj kontroli kvalitete, Instand (Düsseldorf, Njemačka). Sudjelovanje u svim programima kontrole kvalitete potvrđeno je odgovarajućim certifikatima.

 

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.