Ostvarite 10% popusta na gotovinsko plaćanje za iznose od 150€ ili više. Napomena: Različiti popusti se ne zbrajaju.

Najveća europska laboratorijska mreža

Godine 2016. Labco i Synlab, vodeće europske tvrtke u sektoru laboratorijske analize, spajaju se kako bi stvorili SYNLAB, najveću europsku grupu za medicinsku dijagnostiku. Putem naših točaka za prikupljanje uzoraka i ambulantnih centara, koji služe liječnicima i pacijentima, svakodnevno u Europi provodimo više od milijun laboratorijskih pretraga.

 

Prisutni smo u 33 zemlje na 4 kontinenta

SYNLAB centri jamče superiornu kvalitetu i logistiku, kontrolu troškova i brzu dostavu rezultata

~ 600 milijuna laboratorijskih testova godišnje u Europi

Od prikupljanja uzoraka, preko laboratorijskih analiza, do digitalnih nalaza, stotine stručnjaka svakodnevno se oslanja na SYNLAB

> 5000 različitih laboratorijskih testova

SYNLAB je jamstvo za profesionalnost, pouzdanost i kompetentnost u svim fazama obrade uzorka za širok spektar dostupnih analiza

 

Skoro svi rezultati se dostavljaju istoga dana. Vaš put prema zdravlju počinje s nama.

Laboratorijski testovi

 

Sve laboratorijske pretrage bliže vama

Synlab Hrvatska je prvi privatni akreditirani medicinski laboratorij, osnovan u Republici Hrvatskoj pod nazivom Labor Centar. Tijekom godina prerastao je u polikliniku za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku, a od 2007. godine član je današnje Synlab Grupe.

Počeci sežu 1998. godinu kada je osnovan Synlab GmbH, a danas globalno zapošljava 19 000 ljudi. Današnja SYNLAB Grupa utemeljena je 2016. godine, udruživanjem Labco laboratorija i Synlab-a, te je postala predvodnik u pružanju medicinsko laboratorijskih usluga na europskom tržištu. Uslijed provedbe globalne poslovne strategije jedinstvenog nastupa na tržištu dotadašnji Labor Centar 2013. godine mijenja naziv u Synlab Hrvatska. Synlab Grupa je prisutna na četiri kontinenta, u trideset šest zemalja svijeta. 

Naši pacijenti su u središtu naše pažnje

SYNLAB Grupa je među vodećim u medicinskim dijagnostičkim uslugama i specijalnim ispitivanjima u Europi. Najsuvremenija tehnologija, nove mogućnosti testiranja i međunarodna mreža medicinskih stručnjaka znači da grupa može ponuditi katalog s više od pet tisuća rutinskih i specijaliziranih testova.

Brzo, sigurno, pouzdano i uvijek blizu, moto je SYNLAB grupe.  

 

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.