Ostvarite 10% popusta na gotovinsko plaćanje za iznose od 150€ ili više. Napomena: Različiti popusti se ne zbrajaju.

Većinu uzoraka seruma i urina možete jednostavno poslati u naš Synlab laboratorij. Pošto svi uzorci nisu jednako stabilni i ne mogu se slati, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila ili na broj telefona 01/2442-015 prije nego što ih pošaljete. Vaša udobnost i sigurnost su nam na prvom mjestu, i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i smjernice za uspješnu obradu vaših uzoraka.

Ukoliko u svom mjestu stanovanja nemate mogućnost ili se ne želite tamo testirati na spolno prenosive bolesti, uzorak urina možete poslati u naš laboratorij poštom ili dostavnom službom.

1. Zatražite ponudu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

2. Uzorak prvog mlaza prvog jutarnjeg urina u volumenu 20 do 40 ml skupite u sterilnu čašicu za urin. Čašu dobro zatvorite, a na čep napišite svoje ime i prezime. Uz uzorak nam obavezno pošaljite ispunjenu uputnicu s označenim željenim pretragama. U slučaju da želite potpunu anonimnost, u polje ime i prezime možete napisati šifru pod kojom će se obrađivati Vaš uzorak te izdati nalaz. U tom slučaju istu šifru napišite na čep čaše.  

3.  Naručite dostavnu službu (HP Express, UPS, In Time, DHL…) ili pošaljite poštom. Adresa: Mikrobiološki laboratorij, SYNLAB Hrvatska, Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb. Obavijest o zaprimanju uzorka u laboratorij dobit ćete na e-mail adresu koju ste upisali na uputnicu.  

4. Nalaz Vam stiže na e-mail adresu u roku od 5 radnih dana od zaprimanja uzorka u laboratorij.  Ukoliko budete imali ikakvih upita možete nam se obratiti na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broj telefona: 01/2306-552

Print

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.