Provjerite ljetno radno vrijeme u odjeljku Lokacije.

Ostvarite 10% popusta na gotovinsko plaćanje za iznose od 150€ ili više. Napomena: Različiti popusti se ne zbrajaju.

SYNLAB Hrvatska je medicinski laboratorij i dijagnostički centar koji pruža široku paletu dijagnostičkih usluga u Hrvatskoj, dio je SYNLAB grupe sa sjedištem u Münchenu u Njemačkoj, koja je jedna od najvećih mreža laboratorija u Europi. 

SYNLAB Hrvatska sa sjedištem u Zagrebu u Ulici Miroslava Kraljevića 24 nudi različite dijagnostičke usluge, uključujući kliničku biokemiju, hematologiju, mikrobiologiju, molekularnu biologiju i citologiju. Također pruža niz specijaliziranih testova kao što su testiranje na alergije, genetsko testiranje i testiranje na zarazne bolesti.

Poliklinika ima tim iskusnih medicinskih stručnjaka, uključujući liječnike, laboratorijske tehničare i znanstvenike, koji koriste najsuvremeniju tehnologiju i opremu za pružanje točnih i pouzdanih rezultata. Laboratoriji nalaze se u nekoliko gradova u Hrvatskoj, uključujući Zagreb, Veliku Goricu i Zaprešić.

SYNLAB nudi multidisciplinarni pristup brzoj medicinskoj dijagnostici, visoku kvalitetu, efikasnost i točnost, bez obzira da li se radi o humanoj dijagnostici, veterinarskim uzorcima ili okolišu.

Zahvaljujući našoj globalnoj mreži možemo Vam jamčiti:

  • maksimalan fokus na inovacije  zahvaljujući pristupu i suradnji s fakultetima i istraživačkim institucijama
  • Centri izvrsnosti garantiraju superiornu kvalitetu i logistiku
  • kontrolu troškova, kvalitetu i brzinu nalaza

Prvi privatni akreditirani laboratorij u Republici Hrvatskoj

SYNLAB danas predstavlja jedan od najvažnijih laboratorija za medicinsku dijagnostiku u Republici Hrvatskoj. Surađujemo sa renomiranim privatnim klinikama, polidijagnostičkim centrima i poliklinikama u Republici Hrvatskoj te im pružamo podršku u segmentu laboratorijske dijagnostike.

U svim SYNLAB centrima u Republici Hrvatskoj koristi se identična metodologija rada koja omogućava visoku kvalitetu laboratorijskog rada.

Naše prednosti su:

  • poštivanje svih protokola u laboratorijskoj dijagnostici
  • mreža europskih centara izvrsnosti na području laboratorijske dijagnostike
  • logistička mreža za prikupljanje uzoraka unutar Republike Hrvatske
  • kućne posjete

SYNLAB u Hrvatskoj

SYNLAB laboratorije možete pronaći na lokacijama u Zagrebu, u Velikoj Gorici Zaprešiću. Centralni laboratorij otvoren je u 2019. godini u Maksimiru.

U zapadnom dijelu Zagreba, na adresi Petrovaradinska 1 smješten je biokemijski laboratorij, a na adresi Petrovaradinska 7 je mikrobiološki laboratorij.

U Velikoj Gorici možete nas pronaći na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 1a, a u Zaprešiću možete nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 51.

Citološki laboratorij otvoren je 2023. godine u Kraljevićevoj 24, Zagreb.

 

Upoznajte lokaciju u Maksimiru

 Pogledajte video