-->

Genski Testovi


PROUČAVANJA DNA I PREDIKTIVNA DIJAGNOSTIKA

Zahvaljujući velikom znanstvenom napretku na polju genetike i personalizirane medicine te znanstvenim istraživanjima provedenim na tim područjima, danas je moguće proučavanjem DNK dobiti mnogo informacija od velike važnosti za naše zdravlje

Poznavanje ovih podataka i ispravna interpretacija tih podataka omogućuju primjenu preventivnih strategija koje se mogu učinkovito suprotstaviti bilo kojoj nepovoljnoj genetskoj predispoziciji. Ovo je potpuno inovativan pristup: ciljana prevencija zasnovana na genetskoj predispoziciji.

U SYNLAB Hrvatska poliklinici dostupni su:

prenatalna dijagnostika

neoBona je jednostavan i pouzdan prenatalni genetski test. Sa stopom otkrivanja višom od 99% za Downov, Edwardov i Patau sindrom, daje točne i pouzdane rezultate.

Želite poboljšati sportsku izvedbu, smanjiti rizik od ozljeda i izvući maksimum iz svog treninga? Napravite ADVANCED SPORT TEST i investirajte u svoje zdravlje.

mikrobiota

Riječ je o testu koji se temelji na najsuvremenijoj metagenomskoj analizi ukupnog  genskog materijala koji se nalazi u uzorku stolice, odnosno u crijevima. Uzimanje uzorka je vrlo jednostavno i bezbolno, te ga svatko može obaviti u vlastitom domu.

Jednostavan genski test za utvrđivanje kompatibilnosti s lijekovima tijekom cijelog života.

Nutrigenetika je područje genetike koja se bavi odnosom između gena i hrane za potrebe ostvarivanja optimalnog zdravstvenog stanja kroz prehranu.

BRCA+16 genes je test za otkrivanje sklonosti za dobivanje karcinoma dojke (kod žena i muškaraca), endometrija i jajnika, kao i za otkrivanje mutacija povezanih uz karcinome prostate i drugih karcinoma, i kod žena i kod muškaraca.

prenatalna dijagnostika

Trudnoća je posebno razdoblje u životu svake žene. Svakodnevne brige, savjeti, iskustva i informacije ponekad mogu zbuniti. Kako bi informacije o Vašem djetetu dobile iz pouzdanih izvora, odaberite SYNLAB i neoBonu, naš neinvazivni, prenatalni test.

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.