-->

COVID 19 TESTOVI

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

PCR COVID 19 59.00 450.00 PCR i ekvivalenti testovima nukleinske kiseline smatraju se najpouzdanijim načinom za određivanje da li osoba nosi SARS-CoV-2.

Pozitivni rezultat znači da je virusni genom definitivno prisutan, međutim ne utvrđuje da li je osoba zarazna ili ne.

Nalaz na hrvatskom ili engleskom.


Vrijeme izdavanja nalaza: isti dan
BRZI ANTIGEN TEST SARS-CoV-2 14.00 105.48 Antigen test mjeri prisutnost ili odsutnost virusnih proteina (antigena), najčešće nukleokapsidni protein. Preferirani uzorci su obrisci nazofarinksa i orofarinksa.

Molimo Vas da prije odluke o testiranju porazgovarate sa liječnikom i utvrdite da li postoji indikacija za testiranje. Negativne rezultate brzog antigen testa potrebno je potvrditi PCR testom.


Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
BRZI ANTIGEN TEST SARS-CoV2 +INFLUENZA A I B 23.00 173.29 Test detektira prisutnost površinskog antigena SARS-CoV2 (COVID-19) i/ili virusa gripe, i to obje vrste virusa (A i B) iz brisa nazofarinksa.

Pozitivan nalaz: SARS-CoV2 je detektiran i/ili Influenza virus A/B je detektiran

Negativan nalaz: SARS-CoV2 nije detektiran i/ili Influenza virus A/B nije detektiran.
Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan, 30 minuta od uzimanja uzorka
SEROLOŠKO TESTIRANJE IgG antitijela SARS-CoV-2 Kvantitativno 14.00 105.48 Ovim testom dobivamo informaciju o prisutnosti ili odsutnosti antitijela na Covid-19 te mogućoj imunizaciji. Prema trenutnim saznanjima, ponovljena infekcija se ne može isključiti.

Testiranje se provodi na Abbott platformi iz krvne plazme i/ili seruma.

Rezulatat ispitivanja SARS-CoV-2-IgG testa ne smije se koristiti za dijagnosticiranje ili isključivanje infekcije SARS-CoV-2 već kao pomoćna pretraga zajedno sa kliničkom slikom i drugim laboratorijskim testovima.


Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
SEROLOŠKO TESTIRANJE IgG i IgM antitijela SARS-CoV-2 Kvalitativno 19.24 145.00 Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.