Provjerite ljetno radno vrijeme u odjeljku Lokacije.

Ostvarite 10% popusta na gotovinsko plaćanje za iznose od 150€ ili više. Napomena: Različiti popusti se ne zbrajaju.

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

PAKET VITAMINI B KOMPLEKSA 128.00 964.42 Vitamin B1 - sudjeluje u metabolizmu energije, u koordinaciji živčane i mišićne funkcije i potpomaže pravilan rad srca. Najveća koncentracija nalazi se u srčanom mišiću, bubrezima, jetri i mozgu.

Vitamin B2 - sudjeluje u razgradnji aminokiselina i masti, aktivira vitamin B 6 i folnu kiselinu, te pomaže u pretvorbi ugljikohidrata. Nalazi se u jajima, mesu, mliječnim proizvodima, lisnatom zelenom povrću i integralnim žitaricama.

Vitamin B6 - doprinosi normalnom metabolizmu proteina, glikogena i homocisteina.

Vitamin B12 je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja). Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije.

Vitamin B9Folna kiselina (folat) - u organizam uglavnom unosimo hranom (zeleno povrće i neke vrste mesa), a dio sintetiziraju crijevne bakterije. Folna kiselina je neophodna u sintezi nukleinskih kiselina i mitohondrijskih proteina, kao i u metabolizmu aminokiselina. Trudnice imaju povećanu potrebu za folnom kiselinom. Vitamin B12 i folna kiselina su potrebni za normalno sazrijevanje eritrocita (u eritrocitima se nalazi više od 90% folata). S obzirom da su im funkcije usko povezane obično se folna kiselina i vitamin B12 razmatraju zajedno.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET ANTIOKSIDATIVNI VITAMINI 115.00 866.47 Vitamin C - (askorbinska kiselina) je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducens u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Vitamin C poznat je po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin E -predstavljaju u mastima topljivi tokoferoli koji u organizmu djeluju kao jako dobri antioksidansi. Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani. Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Beta karoten - spada u skupinu karotenoida. Naziva se još i provitamin A jer ga organizam može pretvoriti u vitamin A. Snažan je antioksidans, djeluje antikancerogeno, a najpopularniji je ljeti jer štiti kožu i pospješuje tamnjenje.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET ANEMIJA 25.00 188.36 Paket uključuje pretrage koje se koriste u dijagnostici anemije

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET AKNE* 168.00 1265.80 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u liječenju akni.

Opis pretrage: FSH, LH, testosteron, slobodni testosteron, SHBG, prolaktin, androstendion, DHEAS, estradiol (2.–5. dan), progesteron (21. dan).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ANTIOKSIDATIVNI VITAMINI I ELEMENTI U TRAGOVIMA 194.00 1461.69 Vitamin B12 - (kobalamin) je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja). Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije.

Vitamin C - (askorbinska kiselina) je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducens u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Vitamin C poznat je po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin E - predstavljaju u mastima topljivi tokoferoli koji u organizmu djeluju kao jako dobri antioksidansi. Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani. Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Beta karoten - spada u skupinu karotenoida. Naziva se još i provitamin A jer ga organizam može pretvoriti u vitamin A. Snažan je antioksidans, djeluje antikancerogeno, a najpopularniji je ljeti jer štiti kožu i pospješuje tamnjenje.

Koenzim Q10 - iako je strukturno vrlo sličan vitaminu E, jači je antioksidans. Kao koenzim, taj nutrijent sudjeluje u procesu transformacije hrane u ATP. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, ali se starenjem ta sposobnost smanjuje. Unosimo ga i hranom, a najzastupljeniji je u mesu i ribi.

Selen - je važan element u tragovima i sastavni je dio nekih enzima i proteina. Neka hrana koja sadrži selen: žumanjak, jabuka, riba, meso, piletina i svinjetina. Nedostatak selena manifestira se prvenstveno u jetri, srcu, kostima i zglobovima. Nedostatak selena nastaje npr. nakon dugotrajne parenteralne prehrane, kod bolesnika s malapsorpcijskim sindromom, Keshan i Kashin-Beck-ove bolesti.

Cink - se izlučuje putem bubrega i znojem. Glavna koncentracija cinka nalazi se u eritrocitima, u plazmi. Nedostatak cinka uzrokuje acrodermatitis enteropathica. Nasljedni nedostatak cinka može se uočiti u ranoj dobi po proljevima, odgodi rasta, anoreksiji, anemiji, hipogonadizmu te zakašnjelom zacjeljivanju rana.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET VITAMINI TOPIVI U MASTIMA 185.00 1393.88 Vitamin A - esencijalni je nutrijent u ljudskom tijelu. Njegovo je djelovanje uglavnom posljedica vezanja za specifične nuklearne receptore te tako kasnije utječe na sintezu specifičnih proteina. Važan je za kontrolu rasta i razvoja epitelnog tkiva tj. za diferencijaciju te sudjeluje u stvaranju vidnog pigmenta. Njegovi nedostaci nose razne poremećaje, od noćnog sljepila do određenih dermatoloških problema.

Vitamin D - zbog povijesnih razloga svrstava se među vitamine, iako je po većini obilježja riječ o hormonu. Prethodnik je sterodinih hormona, a uzimamo ga hranom ili stvaramo u koži pod utjecajem Sunčeve svjetlosti. Pored regulacije metabolizma kalcija i fosfora, jedna od aktivnosti vitamina D je protuupalni i imunomodulatorni učinak. Povećana koncentracija vitamina D postoji uslijed predoziranja tijekom terapije ovim vitaminom, kao i kod primarnog hiperparatireoidizma i limfoma. Najčešći uzroci sniženih koncentracija su premala izloženost Suncu, mali unos hranom i poremećena apsorpcija vitamina D u crijevu. Tada postoji veća sklonost prema infekcijama respiratornog trakta, naročito kod bolesnika s astmom i KOPB. Smanjena koncentracija postoji pri oštećenju bubrega i jetre, hiperfosfatemiji, hipomagnezijemiji, hipoparatireoidizmu i hiperkalcijemiji.

Vitamin E - predstavljaju u mastima topljivi tokoferoli koji u organizmu djeluju kao jako dobri antioksidansi. Nedostatak vitamina E vrlo je rijedak jer je taj vitamin vrlo široko zastupljen u hrani. Nalazi se u svim tkivima u organizmu, a najviše u jetri, masnom tkivu i mišićima.

Vitamin K - je poznat kao koagulacijski (od tuda i ono K u nazivu), odnosno antihemoragični vitamin, jer ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi. Nedostatak ovog vitamina može rezultirati raznim hemoragičnim blestima. Važan je i za održavanje adekvatne razine vitamina D.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET VITAMINI TOPIVI U VODI 313.00 2358.30 Vitamin B1 (tiamin) - sudjeluje u metabolizmu energije, u koordinaciji živćane i mišićne funkcije i potpomaže pravilan rad srca. Najveća koncentracija nalazi se u srčanom mišiću, bubrezima, jetri i mozgu.

Vitamin B2 - sudjeluje u razgradnji aminokiselina i masti, aktivira vitamin B 6 i folnu kiselinu, te pomaže u pretvorbi ugljikohidrata. Nalazi se u jajima, mesu, mliječnim proizvodima, lisnatom zelenom povrću i integralnim žitaricama.

Vitamin B3 - nalazi se u dva oblika: kao nikotinska kiselina (niacin, vitamin B3) i kao amid te kiseline - nikotinamid (niacinamid, vitamin PP). Topljivi su u vodi. Nikotinska se kiselina najčešće upotrebljava u profilaksi i u liječenju pelagre. Vitamin B3 čine derivati piridina. Nikotinska kiselina je bijeli kristalični prašak koji se topi u vrućoj vodi i glicerolu, a slabo topi u eteru i kloroformu. Nikotinamid je također bijeli kristalični prašak, ali se lako topi u vodi i glicerolu, a teško u eteru i kloroformu. Glavni izvor ovog vitamina čine namirnice kao npr. meso, jetra, jaja, mlijeko, riba, krumpir, zeleno povrće te kvasac.

Vitamin B5 (pantotenska kiselina) - tradicionalno pripada skupini B-kompleksa, vitamina topljivih u vodi. Pri normalnoj prehrani kod čovjeka nije poznata hipovitaminaza jer je taj vitamin vrlo rasprostranjen u prirodi. Sastavni je dio koenzima A koji ima važnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, masti i proteina.

Vitamin B6 - doprinosi normalnom metabolizmu proteina, glikogena i homocisteina

Vitamin B12 - (kobalamin) je vitamin topljiv u vodi i nalazi se u namirnicama životinjskog podrijetla (meso, mlijeko i jaja). Također je kofaktor u sintezi metionina iz homocisteina, sudjeluje u stvaranju mijelina, a zajedno s folnom kiselinom nužan je za sintezu DNK. Snižene vrijednosti mogu uzrokovati megaloblastičnu anemiju koja se razvija zbog preuranjenog propadanja mlađih oblika eritrocita još u koštanoj srži. Do nedostatka vitamina B12 može doći kod trudnica, vegetarijanaca, zbog malapsorpcije (Crohn-ova bolest, resekcija crijeva, celijakija) i kod osoba starije životne dobi, kod parazitskih bolesti, primjene oralnih kontraceptiva i prilikom liječenja epilepsije

Vitamin C (askorbinska kiselina) - je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. On je jedan od najispitanijih i najviše opisanih vitamina i prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducens u brojnim biološkim procesima. Važan je za sintezu kolagena i karnitina te za metabolizam masnih kiselina. Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi. Inače je vitamin C poznat po skorbutu, bolesti koja nastaje zbog njegovog nedostatka.

Vitamin H (Biotin) - u organizmu igra centralnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, aminokiselina i masti. Prijenosnik je karboksilne skupine tj. ugljičnog dioksida (hidrogenkarbonata), važan u svim karboksilacijama u intermedijarnom metabolizmu. Nalazi se u pivskom kvascu, iznutricama, piletini, kruhu, ribi, žumanjku, bananama, gljivama, cvjetači i mrkvi.

Folna kiselina (folat ili vitamin B9) - u organizam uglavnom unosimo hranom (zeleno povrće i neke vrste mesa), a dio sintetiziraju crijevne bakterije. Folna kiselina je neophodna u sintezi nukleinskih kiselina i mitohondrijskih proteina, kao i u metabolizmu aminokiselina. Trudnice imaju povećanu potrebu za folnom kiselinom. Vitamin B12 i folna kiselina su potrebni za normalno sazrijevanje eritrocita (u eritrocitima se nalazi više od 90% folata). S obzirom da su im funkcije usko povezane obično se folna kiselina i vitamin B12 razmatraju zajedno.

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET CELIJAKIJA DJECA 57.00 429.47 Pretrage koje paket sadrži: TTG IgA, DP-IgG, ukupni IgA

Vrijeme izdavanja nalaza: 3 do 8 dana
PAKET CELIJAKIJA ODRASLI 52.00 391.79 Pretrage koje paket sadrži: TTG IgA, EMA-IgA, ukupni IgA

Vrijeme izdavanja nalaza: 3 do 8 dana
PAKET FUNKCIONALNI PROBAVNI POREMEĆAJ 104.00 783.59 KKS, CRP, TTG IgA, ukupni IgA, kalprotektin, TSH, stolica na okultno krvarenje 3 puta, H.pylori Ag

Vrijeme izdavanja nalaza: 3 do 8 dana
PAKET ISPADANJE KOSE* 151.00 1137.71 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri liječenju ispadanja kose.

Opis pretrage: TSH, anti TPO, anti TG, kortizol, OGTT, inzulin (0' i nakon opterećenja), vitamin D, željezo, UIBC, TIBC feritin.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET KARCINOM TESTISA* 36.00 271.24 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri otkrivanju karcinoma testisa.

Opis pretrage: β-HCG, AFP, LDH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET KARDIO* 41.00 308.91 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u prevenciji i liječenju kardiovaskularnih bolesti.

Opis pretrage: hs TROPONIN I, CK, trigliceridi, kolesterol, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, TSH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET HORMONALNA TERAPIJA (KONTRACEPCIJA) 42.00 316.45 Uključuje osnovne laboratorijske pretrage u kontroli zdravlja žena kod primjene oralnih kontraceptiva.

Paket pretraga uključuje 13 laboratorijskih pretraga: KKS, šećer (GLUKOZA), masnoća (KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOL., LDL-KOL.), jetreni enzimi (AST, ALT, GGT, BILIRUBIN) i koagulogram (PV, APTV, FIBRINOGEN).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET POLICISTIČNI JAJNICI (PCOS)* 194.00 1461.69 Sindrom policističnih jajnika (PCOS = engl. policystic ovary syndrome) je bolest s kojom se susreće sve veći broj žena (utječe na 5-20% žena reproduktivne dobi širom svijeta), a koja dovodi do neravnoteže spolnih hormona. Može uzrokovati probleme s mjesečnicom, poteškoće s trudnoćom, ali i neželjene promjene u izgledu. Stručnjaci posebno ističu rizik za razvoj šećerne bolesti tipa 2 (diabetes mellitus tip 2), gestacijskog dijabetesa, cerebrovaskularnih i kardiovaskularnih poteškoća te rak endometrija kao samo neke od brojnih stanja koje može potaknuti pojava ovog sindroma kod žena.

Stoga je potrebno čim prije obratiti se liječniku ako se sumnja na bilo kakve simptome ovog sindroma te krenuti na vrijeme sa liječenjem kako bi se izbjegli neželjeni ishodi.

Sindrom policističnih jajnika je skup simptoma kojeg karakteriziraju jajnici (povećani ili normalne veličine) s brojnim folikularnim (vodenim) cistama, poremećaji menstrualnog ciklusa (produženi ciklusi ili potpuno izostali ciklusi), pojačana dlakavost, pretilost, akne, poremećena tolerancija glukoze, smanjena otpornost ciljnih organa na inzulin (inzulinska rezistencija). Svi ovi simptomi ne moraju bit prisutni da bi se postavila dijagnoza.

Dijagnostika i liječenje sindroma provodi se u suradnji endokrinologa, ginekologa i dermatologa. Pacijentice se u sklopu obrade upućuju na laboratorijsko određivanje hormonskog statusa.

Kod pacijentica je preporučeno odrediti razinu spolnih hormona ili tzv. bazalni hormonski status (2.-5. dan ciklusa). U ovo vrijeme određuju se: FSH, LH, testosteron, slobodni testosteron, sHBG, prolaktin, androstendion, DHEAS, estradiol, TSH, FT4, FT3. Potom je preporučeno obaviti test opterećenja glukozom (oGTT), razinu inzulina prije i nakon OGTT.

Paket obuhvaća pretrage vezane za laboratorijsku obradu sindroma policističnih jajnika:

FSH
LH
Testosteron
Slobodni testosteron
sHBG
Prolaktin
Androstendion
DHEAS
E2
TSH
FT4
FT3
oGTT
Inzulin
Inzulin nakon opterećenjaObzirom na spolne hormone preporuka je da dođete na vađenje krvi od drugog do petog dana menstrualnog ciklusa.
PAKET REUMA* 51.00 384.26 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć pri liječenju reumatskih bolesti.

Opis pretrage: KKS, sedimentacija, CRP, anti CCP, RF

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - METABOLIZAM 23.00 173.29 Sistematski - METABOLIZAM je osnovni metabolički paket koji uključuje kompletnu krvnu sliku, kontrolu šećera, masnoća i jetrenih proba.

Paket uključuje 11 laboratorijskih pretraga: KKS, GLUKOZA, TRIGLICERIDI, KOLESTEROL, HDL-KOL., LDL-KOL., AST, ALT, GGT, URAT, BILIRUBIN.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET MONONUKLEOZA 23.00 173.29 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u dijagnostici i liječenju mononukleoze.

Opis pretrage: KKS, CRP, AST, ALT, GGT, LDH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET MONONUKLEOZA PROŠIRENI 76.00 572.26 Paket uključuje pretrage koje se koriste kao pomoć u dijagnostici i liječenju mononukleoze.

Opis pretrage: KKS, CRP, AST, ALT, GGT, LDH, EBV VCA IgG, EBV VCA IgM, EA IgG, EBNA IgG

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
Paket Menopauza 1 43.00 323.98 Paket uključuje pretrage: LH, FSH, estradiol

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan.
Paket Menopauza 2 103.00 776.05 Paket uključuje pretrage: LH, FSH, estradiol, AMH, testosteron, TSH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan.
Paket Menopauza 3 133.00 1002.09 Paket uključuje pretrage: LH, FSH, estradiol, AMH, testosteron, TSH, prolaktin, SHBG

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan.
PAKET LJEPOTA I ZDRAVLJE ZA ŽENE I MUŠKARCE 398.00 2998.73 Paket uključuje pretrage koje daju uvid u vaše zdravlje, jer zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugoga.

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin, T4, TSH, testosteron uk. i slobodni, vitamin D, uk. IgE, vitamin B12, vitamin B6, vitamin B3, vitamin E, vitamin H (biotin), cink

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET LJEPOTA I ZDRAVLJE ZA ŽENE 665.00 5010.44 Paket uključuje pretrage koje daju uvid u vaše zdravlje, jer zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugoga.

Opis pretrage: KKS, željezo, UIBC, TIBC, feritin, T4, TSH, testosteron uk. i slobodni, vitamin D, kolesterol, trigliceridi, HDL, LDL, uk. IgE, GUK, vitamin B12, anti TG, anti TPO, LH, FSH, estradiol (3.-5. dan menstrualnog ciklusa), prolaktin, progesteron (21. dan menstrualnog ciklusa), androstendion, DHE-S, vitamin B6, vitamin B3, vitamin E, vitamin H (biotin), cink, TTG- IgA, EMA- IgA

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET - BIOKEMIJA 34.00 256.17 Osnovni sistematski paket uključuje 18 laboratorijskih pretraga.

Popis pretraga: GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - OSNOVNI 41.00 308.91 Osnovni sistematski paket uključuje 20 laboratorijskih pretraga.

Popis pretraga: SE, KKS, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET - OSNOVNI + URIN 43.00 323.98 Popis pretraga: SE, KKS, URIN (pregled mokraće sa sedimentom), GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SISTEMATSKI - PROŠIRENI (VIP) ZA MUŠKARCE* 162.00 1220.59 Prošireni sistematski za muškarce uključuje 35 pretraga.

Paket se sastoji od osnovnog sistematskog laboratorijskog paketa proširenog za hormone štitnjače, testosteron, okultno krvarenje i s glavnim tumorskim biljezima.

Pomoću ovog paketa muškarci mogu provjeriti zdravstveno stanje gotovo cijelog organizma.

Popis pretraga: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC, PROTEINI, ALBUMINI, CRP, TSH, FT3, FT4, PSA, FPSA, CEA, CA 19-9, TESTOSTERON, OKULTNO KRVARENJE (3 UZORKA).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SISTEMATSKI - PROŠIRENI (VIP) ZA ŽENE* 162.00 1220.59 Prošireni sistematski za žene uključuje 35 pretraga.

Paket se sastoji od osnovnog sistematskog laboratorijskog paketa proširenog za hormone štitnjače i inzulin s glavnim tumorskim biljezima.

Pomoću ovog paketa žene mogu provjeriti zdravstveno stanje gotovo cijelog organizma.

Popis pretraga: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC, PROTEINI, ALBUMINI, CRP, TSH, FT3, FT4, CEA, CA-125, CA 15-3, CA 19-9, INZULIN, OKULTNO KRVARENJE (3 UZORKA).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET PREVENCIJA ZA MUŠKARCE* 74.00 557.55 Osnovni sistematski paket proširen sa CRP, PSA i stolicom na okultno krvarenja (1 uzorak).

Popis pretraga: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC, CRP, PSA, STOLICA NA OKULTNO KRVARENJE (1 uzorak).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET PREVENCIJA ZA ŽENE* 73.00 550.02 Sistematski za žene uključuje 24 lab.pretrage. Sastoji se od osnovnog sistematsko paketa proširenog sa CRP, TSH, FT4 i stolicom na okultno krvarenja (1 uzorak).

Popis pretraga: SE, KKS, URIN-SEDIMENT, GLUKOZA, UREA, KREATININ, URAT, BILIRUBIN, AST, ALT, GGT, ALP, KALIJ, NATRIJ, KOLESTEROL, TRIGLICERIDI, HDL-KOLESTEROL, LDL-KOLESTEROL, ŽELJEZO, UIBC, TIBC, CRP, TSH, FT4, STOLICA NA OKULTNO KRVARENJE (1 uzorak).

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - KOMPLET* 81.00 610.29 Uključuje hormone i antitijela koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretraga: TSH, T3, T4, FT3, FT4, Anti TG, Anti TPO.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - OSNOVNI 1* 24.00 180.82 Uključuje hormone koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretraga: TSH, FT3, FT4.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - OSNOVNI 2* 40.00 301.38 Uključuje hormone koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Opis pretrage: TSH, T3, T4, FT3, FT4

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - PROŠIRENI* 66.00 497.27 Uključuje hormone i antitijela koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretraga: TSH, FT3, FT4, Anti- TPO, Anti-TG.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET ŠTITNJAČA - SCREENING* 37.00 278.78 Uključuje hormone koji se koriste u dijagnostici bolesti štitnjače.

Popis pretraga: TSH, FT4 i Anti TPO.

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 1 102.00 768.52 "PAKET SPB- PCR 1" uključuje PCR obradu na 3 različita mikroorganizma:

Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum / parvum

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina.

Za muškarce:Uzorak se može uzeti u mikrobiološkom laboratoriju, kod urologa ili poslati poštom. Prije uzimanja uzorka ne mokriti 3 - 4 sata. Prije dolaska na uzimanje uzorka obriska uretre preporučljivo je nazvati mikrobiološki laboratorij (+385 1 2306 552) radi dogovora oko termina dolaska i razgovora o medicinskim detaljima, a prilikom dolaska ponijeti sa sobom dotadašnju medicinsku dokumentaciju, ako postoji.

Za žene: Obrisak cerviksa kod ginekologa

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 2 82.00 617.83 "PAKET SPB- PCR 2" uključuje PCR obradu na 2 različita mikroorganizma:


Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina.

Za muškarce:Uzorak se može uzeti u mikrobiološkom laboratoriju, kod urologa ili poslati poštom. Prije uzimanja uzorka ne mokriti 3 - 4 sata. Prije dolaska na uzimanje uzorka obriska uretre preporučljivo je nazvati mikrobiološki laboratorij (+385 1 2306 552) radi dogovora oko termina dolaska i razgovora o medicinskim detaljima, a prilikom dolaska ponijeti sa sobom dotadašnju medicinsku dokumentaciju, ako postoji.

Za žene: Obrisak cerviksa kod ginekologa

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 3 135.00 1017.16 "PAKET SPB- PCR 3" uključuje PCR obradu na 4 različita mikroorganizma:

Chlamydia trachomatis
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum / parvumUzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina.

Za muškarce:Uzorak se može uzeti u mikrobiološkom laboratoriju, kod urologa ili poslati poštom. Prije uzimanja uzorka ne mokriti 3 - 4 sata. Prije dolaska na uzimanje uzorka obriska uretre preporučljivo je nazvati mikrobiološki laboratorij (+385 1 2306 552) radi dogovora oko termina dolaska i razgovora o medicinskim detaljima, a prilikom dolaska ponijeti sa sobom dotadašnju medicinsku dokumentaciju, ako postoji.

Za žene: Obrisak cerviksa kod ginekologa

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 4 215.00 1619.92 "PAKET SPB- PCR 4" uključuje PCR obradu na  različitih mikroorganizama:

Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum / parvum
Trichomonas vaginalis


Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa ili prvi mlaza koncentriranog urina.

Za muškarce:Uzorak se može uzeti u mikrobiološkom laboratoriju, kod urologa ili poslati poštom. Prije uzimanja uzorka ne mokriti 3 - 4 sata. Prije dolaska na uzimanje uzorka obriska uretre preporučljivo je nazvati mikrobiološki laboratorij (+385 1 2306 552) radi dogovora oko termina dolaska i razgovora o medicinskim detaljima, a prilikom dolaska ponijeti sa sobom dotadašnju medicinsku dokumentaciju, ako postoji.

Za žene: Obrisak cerviksa kod ginekologa

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI PCR 5 268.00 2019.25 "PAKET SPB- PCR 5" uključuje PCR obradu na 8 različitih mikroorganizama:

Chlamydia trachomatis
Neisseria gonorrhoeae
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum
Ureaplasma parvum
Trichomonas vaginalis
HPV genotipizacija

Uzorak: OBRISAK uretre/cerviksa za žene kod ginekologa, prvi mlaz koncentriranog urina i bris za muškarce.

Uzorkovanje na lokaciji Kraljevićeva 24, Maksimir provodi se između 12 i 15 sati.

Vrijeme izdavanja nalaza: 5 radnih dana
PAKET 1 TROMBOFILIJA 69.00 519.88 - faktor V Leiden, Faktor II 20210

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET 2 TROMBOFILIJA 185.00 1393.88 - faktor V Leiden, Faktor II 20210, protein C, protein S, antitrombin III

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET 3 TROMBOFILIJA 233.00 1755.54 - faktor V Leiden, Faktor II 20210, protein C, protein S, antitrombin III, APS (lupus antikoagulans, kardiolipinska antitijela, β2-glikoprotein)

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
PAKET 4 TROMBOFILIJA 130.00 979.49 - faktor V Leiden, Faktor II 20210, MTHFR C677T, PAI-1

Vrijeme izdavanja nalaza: 10 dana
SPORT TEST BASIC* 77.00 580.16 Paket uključuje: glukoza, urat, urea, kreatitnin, AST, ALT, GGT, željezo, KKS, feritin, magnezij, CK, TSH, vitamin D

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
VITAMINI i MINERALI* 85.00 640.43 Paket uključuje: B12, folna kiselina, vitamin D, kalcij, magnezij, kalij, natrij, kloridi, fosfor, željezo

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET NEPLODNOST OSNOVNI (Ž)* 80.00 602.76 Paket uključuje:E2, FSH, LH, AMH

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET NEPLODNOST PROŠIRENI (Ž)* 105.00 791.12 Paket uključuje: E2, FSH, LH, AMH, TSH, prolaktin (2.-5. dan ciklusa, natašte, ujutro između 8:00 i 10:00 sati)

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET NEPLODNOST PCOS* 225.00 1695.26 Paket uključuje: E2, FSH, LH, TSH, prolaktin, androstendion, ukupni testosteron, slobodni testosteron, SHBG, DHEAS, OGTT, inzulin 1+2, inzulinska rezistencija, AMH (2.-5. dan ciklusa, natašte, ujutro između 8:00 i 10:00 sati)

Vrijeme izdavanja nalaza: nalaz je gotov isti dan
PAKET VEGETARIJANSKA PREHRANA* 91.00 685.64 Paket uključuje: Cink, željezo, UIBC, TIBC, feritin, kalcij, vitamin D, vitamin B12. Više o vegetarijanskoj prehrani pročitajte ovdje.

Vrijeme izdavanja nalaza: 3 do 8 radnih dana
mySmartBlood 60.00 452.07 Paket mySmartBlood sadrži 52 krvne pretrage potrebne za korištenje aplikacije mySmartBlood

Aplikacija mySmartBlood je in vitro dijagnostički medicinski proizvod namijenjen simptomatičnim korisnicima za tumačenje rezultata laboratorijskih pretraga pomoću umjetne inteligencije.

Korak 1: Obavite krvne pretrage u najbližem SYNLAB laboratoriju.

Korak 2 : Skenirajte QR kod sa nalaza

Korak 3: Aplikacija mySmartBlood izračunat će i prikazati Vam popis najvjerojatnijih skupina bolesti. Cijena izvješća iznosi 33.18€ i plaća se direktno preko aplikacije

Vrijeme izdavanja nalaza: isti dan

* U slučaju da je krv vađena radnim danom iza 11 sati na lokaciji Velika Gorica i Zaprešić, nalaz će biti gotov drugi radni dan. Za krv vađenu iza 12 sati radnim danom na lokaciji Petrovaradinska, nalaz će biti gotov također drugi dan. U slučaju vađenja krvi subotom na bilo kojoj lokaciji, rezultati će biti gotovi u ponedjeljak.

Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn